Vitamine producten

Provisan kent een aantal hoogwaardige vitamine preparaten. Ze kunnen onderdeel zijn van een therapie en/of ter ondersteuning van een standaard recept. Zodra meerdere prepraten gecombineerd worden is het raadzaam om uw specialist te raadplegen. Hij/zij kan u ondersteunen in het samenstellen van de juiste combinatie voor het juiste doel.

Gebruik vitamine preparaten niet langere tijd zonder reden en zonder wijzigingen. Voer tijdig een test uit en/of raadpleeg uw specialist.

Toont alle 5 resultaten

  • Camu camu, 150g verpakking

     54,45

    CamuCamu (Myrciaria dubia) – de vrucht met de meeste vitamine C ter aarde –  groeit aan een struik die in heel de Amazone, in Brazilië en Peru, voorkomt. Afhankelijk van hoe rijp de vrucht is, levert de vrucht 30 tot 60 keer meer natuurlijke vitamine C dan een sinaasappel of citroen en ook meer dan de veel bekendere acerolakeres.

    Ingrediënten: 40% Camu Camu vruchtenpoeder ** (uit Zuid-Amerika, bevat van nature vitamine C), aardappelvezels, lossingsmiddelen, hulpstoffen (guargom, arabische gom), L-(+)-ascorbinezuur (toegevoegd voor standaardisatie), tocoferol (D-alfa, -beta, -gamma, -delta gemengd), mangaan-(II)-sulfaatmonohydraat, natriumselenietpentahydraat **Ingrediënt van gecertificeerde biologische landbouw en productie

  • Omega 3-visolie, capsules (120)

     37,21

    Deze vetzuren horen bij een gezonde voeding, aangezien het lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Pas sinds ongeveer 1980 weet men dat omega-3-vetzuren voor de mens essentieel zijn. Helaas krijgen wij daar, dankzij onze eetgewoonten, steeds minder van binnen. De optimale verhouding van omega-3- en omega-6-vetzuren ligt bij 1:5. Tegenwoordig wordt er 1:10 bereikt (omega-6-vetzuren komen vooral voor in plantaardige vetten en dierlijke voedingsmiddelen, zoals in vlees en melk).

    Samenstelling: Omega-3-verrijkte visolie (70%), visgelatine, bevochtigingsmiddel glycerine, water, antioxidatiemiddel D-α-tocoferol E306 (uit soja).

  • Omega 3-visolie, capsules (240)

     62,56

    Deze vetzuren horen bij een gezonde voeding, omdat het lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Pas sinds ongeveer 1980 weet men dat omega-3-vetzuren een voor de mens essentieel voedingsmiddel is. Helaas krijgen wij hiervan, dankzij onze eetgewoonten, steeds minder van binnen. De optimale verhouding van omega-3- en omega 6-vetzuren ligt bij 1:5. Tegenwoordig wordt er 1:10 bereikt (omega-6-vetzuren komen vooral voor in plantaardige vetten en dierlijke voedingsmiddelen, zoals in vlees en melk).

    Samenstelling: omega-3-verrijkte visolie (70%), visgelatine, bevochtigingsmiddel glycerine, water, antioxidatiemiddel D-α-tocoferol E306 (uit soja).

  • Omega 3-visolie, vloeibaar (200 ml)

     80,16

    Deze vetzuren horen bij een gezonde voeding, omdat het lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Pas sinds ongeveer 1980 weet men dat omega-3-vetzuren een voor de mens essentiële voedingsstof zijn. Helaas krijgen wij daar, dankzij onze voedingsgewoonten, steeds minder van binnen. De optimale verhouding van omega-3- en omega-6-vetzuren ligt bij 1:5.

    Samenstelling: omega-3-verrijkte visolie (70%), antioxidatiemiddel: tocoferol bevattend extract (E306 uit soja),  aroma: limoen.

  • Swiss colostrum, capsules (90)

     64,55

    De eerste melk van koeien – ook immuunmelk of colostrum genoemd – bevat 4 maal zoveel immuunfactoren als het colostrum van de mens. Het colostrum stamt van het 1e en 2e melk binnen 12 uur na de geboorte. Voor het kalf blijft er steeds genoeg colostrum over, omdat koeien immers voor de melkproductie gefokt worden en daarom ook te veel colostrum afgeven (ca. dubbele hoeveelheid).

    “Colostrum is de tot vijf dagen na de geboorte uit de melkklieren van melkgevende koeien afgescheiden secretie, die rijk is aan antilichamen en mineralen en voorafgaat aan de productie van rauwe melk.”  Definitie volgens levensmiddelenverordening.

Recept op maat?

Vul de intake in en ontvang een persoonlijk fitrecept, volledig afgestemd op jouw behoeften. Klik HIER voor meer informatie.